Alarmsysteem

Een alarmsysteem biedt bescherming tegen inbraak, kies voor Cocon Beveiliging Breda. Alarmsystemen zijn een belangrijk onderdeel van beveiliging. Cocon Beveiliging ontwerpt, installeert en onderhoudt gebruiksvriendelijke alarmsystemen. Geen situatie of bedrijf is hetzelfde, we overleggen daarom altijd en luisteren naar de wensen van de opdrachtgever. Een tijdige detectie of signalering van de inbraak is essentieel. Alles is mogelijk: infraroodmelders, beveiligingscamera’s en terreindetectiesystemen. Wacht niet tot het te laat is. Schaf snel een alarmsysteem aan! Bent u op zoek naar een alarmsysteem in Breda? Bel dan Cocon Beveiliging.

 

Neem contact op met Cocon Beveiliging

 

Voordelen alarmsysteem:

  • Geeft u en anderen een veilig gevoel
  • Het alarm schrikt inbrekers af
  • Voorkom inbraken in uw huis of bedrijfspand
  • Sla direct alarm bij een poging tot inbraak

Alarmsystemen voor bedrijven

Cocon Beveiliging Breda biedt de beste alarmsystemen voor bedrijven. We koppelen verschillende beveiligingsdisciplines om te zorgen voor de beste bescherming. Het gaat om tijdig signaleren en weerstand opbouwen. Zo wordt de inbreker langer buiten gehouden en heeft de politie meer tijd om ter plaatse te komen. Uit welke technieken een inbraakbeveiligingssyteem wordt opgebouwd hangt af van de situatie. Schaf nu een alarmsysteem aan en hou inbrekers buiten!

Service en onderhoud alarmsysteem

Cocon Beveiliging biedt verschillende service en onderhoud abonnementen aan voor ieder alarmsysteem. Groot onderhoud wordt eens per jaar uitgevoerd en is uiteraard zeer belangrijk. Zo kan Cocon Beveiliging zien of de beveiliging nog voldoet aan de gestelde eisen en of er eventueel wijzigingen aan de beveiliging moeten worden door gevoerd. Er is een helpdesk die u 24/7 kunt bereiken met vragen over bijvoorbeeld storingen. Bij de meeste abonnementen worden geen voorrijkosten gerekend.

Alarmsysteem Breda

Cocon Beveiliging is een bedrijf uit Breda dat een alarmsysteem voor u kan installeren en met een grote mate van betrokkenheid en klantgericht te werk gaat. We bieden u graag een totaal advies en denken met u mee. We zijn een BORG technisch beveiligingsbedrijf en installeren al 20 jaar hoogwaardige beveiligingssystemen die voldoen aan de eisen van het Nationaal Centrum voor Preventie. Daarnaast blinken we uit in onze snelle en goede service. Maak snel een afspraak of bel met 076 520 50 20 en ontdek wat een alarmsysteem voor uw veiligheid kan betekenen!