Beveiliging Breda

Zoekt u beveiliging voor uw huis of bedrijf in Breda? Cocon Beveiliging Breda helpt u graag bij het vinden van de beste oplossing voor uw beveiligingsprobleem. Cocon is in veel bedrijfssegmenten goed vertegenwoordigd. Elk segment kent haar eigen specifieke risico’s en behoeften. Onze specialisten voorzien elk bedrijf van een beveiligingsadvies op maat afgestemd op uw specifieke eigenschappen en uw budget. Maak snel een afspraak met een van onze beveiligings experts. Zij geven u vrijblijvend een advies en komen gewenste langs om uw huidige situatie en beveiliging te analyseren.

 

Neem contact op met Cocon Beveiliging


Beveiligingssystemen

Cocon Beveiliging Breda biedt de beste oplossingen op het gebied van inbraakbeveiliging, brandbeveiliging en terreinbeveiliging. We helpen u vanuit een slim ontwerp, de juiste strategie te volgen met als doel: de beste bescherming met de beste beveiligingssystemen. Hou ongewenste bezoekers buiten. Uit welke technieken een beveiligingssysteem moet worden opgebouwd, hangt ondermeer af van de risico’s die beheerst moeten worden, van de ligging van het pand en van de bedrijfsprocessen. 

Service en onderhoud beveiligingssysteem

Cocon Beveiliging in Breda biedt verschillende service en onderhoud abonnementen aan. Groot onderhoud wordt eens per jaar uitgevoerd en is uiteraard zeer belangrijk. Zo kan Cocon Beveiliging zien of de beveiliging nog voldoet aan de gestelde eisen en of er eventueel wijzigingen aan de beveiliging moeten worden door gevoerd. Er is een helpdesk die u 24/7 kunt bereiken met vragen over bijvoorbeeld storingen. Bij de meeste service abonnementen worden geen voorrijkosten gerekend.

Cocon Beveiliging Breda

Cocon Beveiliging is een bedrijf uit Breda met grote mate van betrokkenheid en gaat klantgericht te werk. We bieden u graag een totaal advies en denken met u mee. We zijn een BORG technisch beveiligingsbedrijf en installeren al 20 jaar hoogwaardige beveiligingssystemen die voldoen aan de eisen van het Nationaal Centrum voor Preventie. Daarnaast blinken we uit in onze snelle en goede service. Maak snel een afspraak of bel met 076 520 50 20 en ontdek wat we voor uw veiligheid kunnen betekenen!