Strategie en ontwerp voor de ultieme beveiliging

Cocon Beveiliging ontwerpt en implementeert oplossingen op het gebied van inbraakbeveiliging, branddetectie en terreinbeveiliging. We helpen u vanuit een slim ontwerp, de juiste strategie te volgen met als doel: de beste bescherming. Cocons staan centraal in een goede beveiliging. Door meerdere lagen aan te brengen tussen uw kostbare bezit en ongewenste invloeden, wordt een maximaal resultaat bereikt.


Innovatie in beveiliging

We zijn altijd op zoek naar nieuwe innovaties. Hoogwaardige producten zijn belangrijk in een oplossing, maar niet het allerbelangrijkste. Een goed passende oplossing wordt alleen gecreëerd wanneer u centraal staat. We maken een strategisch ontwerp, bepalen de juiste aanpak, implementeren en ondersteunen. Uw situatie vormt onze uitdaging!

 

Strategisch ontwerp

De eerste stap naar een goede complete beveiliging is het maken van een slim ontwerp. We zetten hierbij al onze kennis en ervaring in om tot de juiste strategie te komen. Binnen het ontwerp wordt gekeken naar uw bedrijfssituatie en de beste plekken voor plaatsing van de beveiliging. 

 

Implementatie

Zodra het ontwerp voor 100% staat gaan we over tot de implementatie van de beveiliging. Hierbij maken we gebruik van de volgende 5 hoofdgroepen: inbraak-, brand-, camera-, toegang- & terreinbeveiliging

Klik hier voor meer informatie over onze beveiligingssystemen.