Beveiliging sector Transport en Logistiek

Cocon Beveiliging biedt beveiliging voor de transport sector en logistieke bedrijven. Hou ongewenste bezoekers weg van de kostbare goederen op uw terrein. Bedrijven in de logistieke en transport sector krijgen vaak te maken met diefstal. Beveilig uw pand en buitenterrein zodat indringers vroegtijdig gesignaleerd worden. De kans van slagen wordt zo kleiner en de kans dat de inbreker gepakt wordt groter. Cocon Beveiliging biedt terreinbeveiliging aan in de vorm van schrikdraadbeveiliging, andere hekwerkdetectie systemen, gronddetectie en camerabewaking. Cocon Beveiliging is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van complete beveiligingsoplossingen.

Beveilig uw transport of logistiek bedrijf

Zodra u een afspraak heeft gemaakt komen we binnen één à twee dagen uw bedrijf bezoeken. Cocon Beveiliging maakt een Quikscan van de buitenterrein beveiliging. Omdat onze medewerkers veel ervaring, kennis en inzicht hebben zullen zij snel zwakke punten in uw beveiliging kunnen detecteren. Voorkom inbraken in uw transport bedrijf!


Schrikdraadbeveiliging en beveiligingscamera’s

Voor terreinbeveiliging voor een transport of logistiek bedrijf levert en installeert Cocon Beveiliging doorgaans schrikdraadbeveiliging en beveiligingscamera’s. Met de beveiliging op het hekwerk wordt de indringer afgeschrikt en tegelijk wordt er vroegtijdig gedetecteerd dat er ongewenste bezoekers zijn. De hekwerkbeveiliging is namelijk zo uitgerust dat de meldkamer een seintje krijgt als het schrikdraad wordt aangeraakt. De meldkamer kan meekijken met de bewakingscamera’s en indien nodig er iemand op af sturen.

Service en onderhoud beveiligingssysteem

Cocon Beveiliging biedt verschillende service en onderhoud abonnementen aan voor uw beveiligingssysteem. Groot onderhoud wordt eens per jaar uitgevoerd en is uiteraard zeer belangrijk. Zo kan Cocon Beveiliging zien of de beveiliging nog voldoet aan de gestelde eisen en of er eventueel wijzigingen aan de beveiliging moeten worden door gevoerd. Er is een helpdesk die u 24/7 kunt bereiken met vragen over bijvoorbeeld storingen. Bij de meeste abonnementen worden geen voorrijkosten gerekend.

Cocon Beveiliging

Cocon Beveiliging is een bedrijf met grote mate van betrokkenheid en gaat klantgericht te werk. We bieden u graag een totaal advies en denken met u mee. We zijn een BORG technisch beveiligingsbedrijf en installeren al 20 jaar hoogwaardige beveiligingssystemen die voldoen aan de eisen van het Nationaal Centrum voor Preventie. Daarnaast blinken we uit in onze snelle en goede service. Maak snel een afspraak en ontdek wat we voor uw veiligheid kunnen betekenen!