Inbraakbeveiliging

Een alarmsysteem is een belangrijk onderdeel van de inbraakbeveiliging. Cocon Beveiliging ontwerpt, installeert en onderhoudt effectieve en gebruiksvriendelijke alarmsystemen. Wij luisteren naar de wensen van onze opdrachtgevers, want geen situatie is hetzelfde. Maar onze visie op beveiligen, passen wij altijd toe; een tijdige en zekere signalering (detectie) is hierin essentieel.

 

Beveiliging tegen inbraak

Effectieve inbraakbeveiliging combineert de verschillende technische maatregelen op een slimme manier. Het gaat daarbij om het realiseren van een tijdige en zekere signalering en het opbouwen van voldoende weerstand, zodat politie of andere hulpdiensten op tijd kunnen opvolgen. Het toepassen van de juiste techniek op de juiste wijze is bij inbraakbeveiliging essentieel.

 

Van camera’s tot terreindetectiesysteem

Uit welke technieken een inbraakbeveiligingssysteem moet worden opgebouwd, hangt ondermeer af van de risico’s die beheerst moeten worden, van de ligging van het pand en van de bedrijfsprocessen. In principe is alles mogelijk bij inbraakbeveiliging: van passieve infraroodmelders en bewakingcamera’s tot geavanceerde terreindetectiesystemen. Kies altijd voor een kwalitatief inbraaksysteem en hou ongewenste gasten buiten!


Meer weten? Neem contact met ons op!  


Terug naar overzicht beveiligingssystemen.