Terreinbeveiliging

Het beveiligen van uw dure woning of bedrijfspand is steeds vaker onvoldoende, denk ook eens aan terreinbeveiliging. Het afstemmen van de juiste fysieke barrière en terreindetectie is volgens Cocon Beveiliging de essentie van de beveiliging van uw terreinen. Het tijdig detecteren van een indringer die het buitenterrein wil betreden is veelal noodzakelijk. De kans op een geslaagde inbraak wordt hierdoor aanzienlijk kleiner en de pakkans van de indringer wordt hierdoor veel groter. Zorg dus voor een goed presterende terreinbeveiliging. Beveiliging van uw buitenterrein en beveiliging van uw bedrijfspand kan op meerdere manieren.

Soorten terreinbeveiliging:

 

Schrikdraadbeveiliging

Cocon Beveiliging is sinds 1999 actief als professioneel leverancier en installateur van schrikdraadbeveiligingssystemen. Deze manier van buitenterreinbeveiliging is relatief goedkoop en is dan ook in korte tijd uitgegroeid tot het meest succesvolle systeem voor hekwerk detectie. Zorg ook dat uw bedrijf een goede terreinbeveiliging heeft en hou inbrekers buiten met schrikdraadbeveiliging!

 

Dakdetectie en hekwerk detectie

Uit recente onderzoek is gebleken dat het dak een zwakke plek is binnen de beveiligingsaanpak. Er zijn verschillende technieken om uw dak betrouwbaar te beveiligen als het dak betreden wordt door indringers. Met de juiste terreinbeveiliging zorgt u dat inbrekers niet bij uw dak kunnen betreden. En gebeurt dit toch dan kan op tijd alarm worden geslagen.

 

Quickscan terreinbeveiliging

Cocon Beveiliging heeft een unieke formule ontwikkeld om te berekenen wat de inbraakvertraging is in uw specifieke situatie met of zonder terreinbeveiliging. De beveiliging wordt afgestemd op het niveau van uw beveiligingsrisico. Deze quickscan voeren wij in Nederland uit voor een vast laag bedrag van €150,00 (exclusief btw). 

 

Onderhoud en service

Eens per jaar voert Cocon Beveiliging groot onderhoud uit aan de terreinbeveiliging. We gaan dan na of het systeem nog voldoet aan de eisen en of er eventueel wijzigingen moeten worden doorgevoerd. We bieden verschillende onderhoud en service abonnementen aan. Bij de meeste van deze abonnementen rekenen we geen voorrijkosten. Er is een helpdesk die u 24/7 kunt bellen als u vragen heeft of een storing wilt melden. Schakel nu Cocon Beveiliging in voor de beste terreinbeveiliging!

Meer weten? Neem contact met ons op! 
 

Terug naar overzicht beveiligingssystemen.