Brandbeveiliging

Met professionele brandbeveiliging beschermt u uw woning of bedrijfspand tegen brand. Een brand kan het gevolg zijn van een technische defect of ongeluk. Wat de oorzaak ook is, met de juiste brandbeveiliging kunt u uzelf een hoop ellende besparen. Een brand is bijna altijd traumatisch en kan ernstige gevolgen hebben. Een smeulend vuurtje kan zich in enkele minuten uitbreiden tot een grote brand. Met een brandmeldsysteem wordt er snel alarm geslagen. Zo kunnen mensen en de omgeving van uw pand snel worden veilig gesteld. 

 

Neem contact op met Cocon Beveiliging


Professionele brandmeldinstallatie

Met een professoinele brandmeldinstallatie van Cocon Beveiliging haalt u de beste brandbeveiliging om uw pand te beveiligen tegen brand in huis. Met een brandmeldinstallatie kan een beginnend vuurtje snel worden ontdekt en door alarm te slaan kan de brand tijdig worden bestreden. Cocon Beveiliging installeert de brandbeveiliging en zorgt ook voor het onderhoud. Daarnaast stemmen wij het Programma van Eisen af met de brandweer en uw verzekering.

Voordelen brandbeveiliging

 

  • Bescherm uzelf en anderen
  • Bescherming van goederen en bedrijfspand
  • Voorkom brand
  • Er wordt direct alarm geslagen bij brand 
  • Beperk schade door brand

Cocon Beveiliging

Cocon Beveiliging is een beveiligingsbedrijf uit Breda. We zijn een BORG technisch beveiligingsbedrijf en installeren al 20 jaar hoogwaardige beveiligingssystemen die voldoen aan de eisen van het Nationaal Centrum voor Preventie. Daarnaast blinken we uit in onze snelle en goede service. Maak snel een afspraak of bel met 076 520 50 20 en ontdek wat brandbeveiliging voor uw veiligheid kan betekenen!