Brandbeveiliging

Brandbeveiliging biedt bescherming tegen brand, kies voor Cocon Beveiliging Breda. Een brand kan het gevolg zijn van een ongeluk of technisch defect. Wat de oorzaak ook is, een brand is bijna altijd traumatisch en kan grote gevolgen hebben. Met de juiste brandbeveiliging kunt u een brand verkomen! Een smeulend vuurtje kan zich in enkele minuten uitbreiden tot een grote brand. Door het installeren van een brandmeldsysteem kunnen we snel en in een vroeg stadium de brand detecteren. Zo kunnen mensen en de omgeving van uw pand snel worden veilig gesteld. 

Voordelen brandbeveiliging:

  • Bescherm uzelf en anderen
  • Bescherming van goederen en bedrijfspand
  • Voorkom brand
  • Er wordt direct alarm geslagen bij brand 
  • Beperk schade door brand

 

Neem contact op met Cocon Beveiliging

 


Beveiliging tegen brand

Cocon Beveiliging Breda biedt de beste brandmeldinstallaties voor de juiste beveiliging tegen brand. Met een brandmeldinstallatie en brandbeveiliging kunt u een beginnend vuurtje snel ontdekken. Door alarm te slaan kan de brand tijdig worden bestreden. Cocon Beveiliging kan de brandmeldinstallaties in uw huis of bedrijfspand installeren. Daarnaast stemmen wij het Programma van Eisen af met de brandweer en uw verzekering.

Kies voor de beste brandbeveiliging in Breda: Cocon Beveiliging.

Service en onderhoud brandbeveiligingssysteem

Cocon Beveiliging biedt verschillende service en onderhoud abonnementen aan. Groot onderhoud aan het brandbeveiligingssyteem wordt eens per jaar uitgevoerd en is uiteraard zeer belangrijk. Zo kan Cocon Beveiliging zien of de brandbeveiliging nog voldoet aan de gestelde eisen en of er eventueel wijzigingen aan de beveiliging moeten worden door gevoerd. Er is een helpdesk die u 24/7 kunt bereiken met vragen over bijvoorbeeld storingen aan uw brandbeveiligingssyteem. Bij de meeste abonnementen worden geen voorrijkosten gerekend.

Cocon Beveiliging

Cocon Beveiliging is een bedrijf uit Breda met grote mate van betrokkenheid en gaat klantgericht te werk. We bieden u graag een totaal advies en denken met u mee. We zijn een BORG technisch beveiligingsbedrijf en installeren al 20 jaar hoogwaardige brandbeveiliging systemen die voldoen aan de eisen van het Nationaal Centrum voor Preventie. Daarnaast blinken we uit in onze snelle en goede service. Maak snel een afspraak of bel met 076 520 50 20 en ontdek wat we voor uw veiligheid kunnen betekenen!