Camerabewaking

Met camerabewaking creëert u een gevoel van veiligheid en kunt u uw bedrijfspand of woning 24/7 in de gaten houden. Professionele camerasystemen schrikken inbrekers af en ze zijn samen met een alarmsysteem een van de belangrijkste onderdelen van beveiliging. Cocon Beveiliging ontwerpt, installeert en onderhoudt gebruiksvriendelijke, betrouwbare beveiligingscamera’s. Bent u op zoek naar camerabewaking in Breda? Bel dan Cocon Beveiliging.

 

Neem contact op met Cocon Beveiliging


Camerabeveiliging voor bedrijven

Geen situatie of bedrijf is hetzelfde, we overleggen daarom altijd en luisteren naar de wensen van de opdrachtgever. Een tijdige detectie of signalering van een inbraak is essentieel. Camerabewaking is hier het meest geschikt voor. Bent u al in het bezit van een bestaand camerasysteem? Cocon Beveiliging neemt graag uw systeem onder haar hoede. Een uitbreiding of aanpassing van uw bestaande camerabewaking is uiteraard ook mogelijk.

 

 

 

Camera aansluiten op meldkamer

Cocon Beveiliging werkt samen met kwalitatieve goede meldkamers in het hele land. In overleg met u sluiten wij uw beveiligingssysteem aan op een van deze meldkamers. Bij actieve videobewaking wordt de camera geactiveerd door een betrouwbare detectie. De centralist in de meldkamer krijgt direct de beelden binnen en worden ook gelijk opgenomen. Indien gewenst kan hij de besturing van de camera overnemen en zo bepalen of het om een 100% alarm gaat en zo de bewakingdienst of politie aansturen met de juiste informatie.

Cocon Beveiliging

Cocon Beveiliging is een bedrijf uit Breda dat een camerabewakingssysteem voor u kan installeren en met een grote mate van betrokkenheid en klantgericht te werk gaat. We bieden u graag een totaal advies en denken met u mee. We zijn een BORG technisch beveiligingsbedrijf en installeren al 20 jaar hoogwaardige beveiligingssystemen die voldoen aan de eisen van het Nationaal Centrum voor Preventie. Daarnaast blinken we uit in onze snelle en goede service. Maak snel een afspraak of bel met 076 520 50 20 en ontdek wat camerabewaking voor uw veiligheid kan betekenen!