Over Cocon Beveiliging

Cocon Beveiliging ontwerpt en implementeert oplossingen op het gebied van inbraak-, brand- en terreinbeveiliging. We helpen u vanuit een slim ontwerp, de juiste strategie te volgen met als doel: de beste bescherming. Cocons staan centraal in een goede beveiliging. Door meerdere lagen aan te brengen tussen uw kostbare bezit en ongewenste invloeden, wordt een maximaal resultaat bereikt.


 

Cocon Beveiliging is opgericht in 1994 en volledig gecertificeerd.

Vanuit Breda helpen we u met de beste beveiligingsoplossingen. 

 

BORG Technisch Beveiligingsbedrijf

Cocon Beveiliging is gevestigd in Breda en installeert al 20 jaar hoogwaardige beveiligingssystemen die voldoen aan de eisen van het Nationaal Centrum voor Preventie. Cocon Beveiliging is een KIWA Erkend Beveiligingsbedrijf. Het KIWA stelt belangrijke eisen aan de bekwaamheid en betrouwbaarheid van beveiligingsmedewerkers en het beveiligingsbedrijf.

 

Wie zijn wij

Elk beveiligingsbedrijf zal zeggen dat ze servicegericht is en doordachte systemen levert tegen scherpe tarieven. Dat ze een no-nonsense mentaliteit heeft. Afspraken nakomt. Resultaatgericht en probleemoplossend is. En niet te vergeten: betrouwbaar. Dus hoe moet u nu een keuze maken? Gewoon: door ons te bellen. Want een vrijblijvend persoonlijk gesprek zegt veel meer dan mooie woorden. Cocon Beveiliging: uw vertrouwen waard.