M-Press Productions

Eenmanszaak aan huis in Breda

Natascha Kayser, freelance journalist:
‘Ik woon niet alleen in mijn huis, als zzp’er werk ik ook veel thuis. Na een inbraak,       ’s nachts, terwijl ik boven lag te slapen, was ik totaal van de kaart. Ik sliep niet meer en kon daardoor mijn werk niet meer doen.

Het feit dat iemand zomaar je huis binnen dringt en letterlijk je spullen, waarvoor je keihard werkt en waarmee je je werk doet – een laptop bijvoorbeeld – onder je kont vandaan jat, maakte mij heel erg boos. Ik was ook boos op mezelf: waarom had ik niet meteen een goed alarmsysteem laten aanleggen, dan was het misschien niet gebeurd.

In mijn vorige huis had Cocon de beveiliging gedaan, tot grote tevredenheid. Dus heb ik ze nu ook gebeld. Juist als je vertrouwen is geschaad, is het belangrijk dat je de mensen van een beveiligingsbedrijf kunt vertrouwen. En dat was hier zeker het geval. Het is een stap om een alarmsysteem te nemen, maar als je dan toch eenmaal dat besluit hebt genomen, neem dan ook meteen een goed en betrouwbaar systeem. Sinds ik een alarm heb, slaap ik weer goed. Dat is het me dubbel en dwars waard.’