Schrikdraadbeveiliging

Bescherm het buitenterrein van uw bedrijf met schrikdraadbeveiliging, een effectieve manier van terreinbeveiliging. Cocon Beveiliging in Breda ontwerpt, installeert en onderhoudt gebruiksvriendelijke schrikdraadbeveiligingssystemen. Cocon Beveiliging is sinds 1999 actief als professioneel leverancier en installateur van schrikdraadbeveiliging. Deze manier van terreinbeveiliging is relatief goedkoop en is dan ook in korte tijd uitgegroeid tot het meest succesvolle systeem voor hekwerk detectie. Zorg ook dat uw bedrijf een goede terreinbeveiliging heeft en hou inbrekers buiten met schrikdraadbeveiliging!


Schrikdraadbeveiliging tegen inbraak

Cocon Beveiliging Breda biedt de beste schrikdraadbeveiliging voor de juiste beveiliging tegen inbraken. Met een hekwerk detectie systeem kunt u een inbreker snel ontdekken. Door alarm te slaan kan de inbreker tijdig worden gepakt. Cocon Beveiliging kan het schrikdraadbeveiligingssyteem op het buitenterrein van uw huis of bedrijfspand installeren. 

 

Kies voor de beste schrikdraadbeveiliging in Breda: Cocon Beveiliging.

Service en onderhoud schrikdraadbeveiligingssysteem

Cocon Beveiliging biedt verschillende abonnementen aan voor service en onderhoud aan het schrikdraadbeveiligingssysteem. Groot onderhoud wordt eens per jaar uitgevoerd en is erg belangrijk. Zo kan Cocon Beveiliging zien of de schrikdraadbeveiliging nog voldoet aan de gestelde eisen en of er eventueel wijzigingen aan de schrikdraadbeveiliging moeten worden door gevoerd. Er is een helpdesk die u 24/7 kunt bereiken met vragen over storingen aan uw schrikdraadbeveiligingssyteem. Bij de meeste abonnementen worden geen voorrijkosten gerekend.

Cocon Beveiliging

Cocon Beveiliging is een bedrijf uit Breda met grote mate van betrokkenheid en gaat klantgericht te werk. We bieden u graag een totaal advies en denken met u mee. We zijn een BORG technisch beveiligingsbedrijf en installeren al 20 jaar hoogwaardige schrikdraadbeveiligingssystemen die voldoen aan de eisen van het Nationaal Centrum voor Preventie. Daarnaast blinken we uit in onze snelle en goede service. Maak snel een afspraak of bel met 076 520 50 20 en ontdek wat we voor uw veiligheid kunnen betekenen!