Terreinbeveiliging

Met professionele terreinbeveiliging houdt u ongewenste bezoekers weg van de goederen op uw terrein. Het beveiligingen van een buitenterrein kan voor bedrijven cruciaal zijn. De kans dat de indringer vroegtijdig wordt gesignaleerd of wordt gepakt is groter met de juiste terreinbeveiliging. Cocon Beveiliging biedt diverse beveiligingssystemen aan voor de beveiliging van terreinen. 

Terreinbeveiliging kan bestaan uit:

 

Neem contact op met Cocon Beveiliging

 


Quickscan terreinbeveiliging

Cocon Beveiliging maakt altijd eerst een Quikscan van de terreinbeveiliging. Omdat onze medewerkers veel ervaring, kennis en inzicht hebben zullen zij snel zwakke punten in uw terreinbeveiliging kunnen detecteren. Doorgaans leveren we schrikdraadbeveiliging en beveiligingscamera’s. Met beveiliging op het hekwerk wordt de indringer afgeschrikt, maar ook de meldkamer krijgt een seintje als het schrikdraad wordt aangeraakt. Zij kunnen op afstand meekijken en indien nodig de hulpdiensten inschakelen. 

Onderhoud en service 

Cocon Beveiliging biedt verschillende service en onderhoud abonnementen aan voor de terreinbeveiliging. Groot onderhoud wordt eens per jaar uitgevoerd en is uiteraard zeer belangrijk. We controleren dan of het beveiligingssysteem nog voldoet aan de gestelde eisen en of er wijzigingen moeten worden doorgevoerd. Bij storingen kunt u 24/7 een helpdesk bellen en bij de meeste service abonnementen worden geen voorrijkosten gerekend. 

Cocon Beveiliging

Cocon Beveiliging is een beveiligingsbedrijf met grote mate van betrokkenheid. We bieden u altijd een totaal advies en denken met u mee. We zijn een BORG technisch beveiligingsbedrijf en installeren al 20 jaar hoogwaardige beveiligingssystemen die voldoen aan de eisen van het Nationaal Centrum voor Preventie. Daarnaast blinken we uit in onze snelle en goede service. Maak snel een afspraak en ontdek wat terreinbeveiliging voor uw veiligheid kan betekenen!