Terreinbeveiliging Breda

Met de juiste terreinbeveiliging van Cocon Beveiliging Breda houdt u ongewenste bezoekers weg van de kostbare goederen op uw buitenterrein. Daarnaast is het beveiligen van uw buiten terrein cruciaal bij het vroegtijdig detecteren van mensen die uw bedrijfspand of woning binnen willen dringen. Zo wordt de kans van slagen kleiner en de pakkans van de indringer groter. Cocon Beveiliging in Breda biedt inbraakbeveiliging voor uw terrein aan in de vorm van schrikdraadbeveiliging, andere hekwerkdetectie systemen, gronddetectie en camerabewaking. Een schrikdraadsysteem is relatief goedkoop en dit systeem is dan ook in korte tijd uitgegroeid tot het meest succesvolle hekwerkbeveiligingssysteem. Cocon Beveiliging is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van complete beveiligingsoplossingen.

Terreinbeveiliging:

 

Neem contact op met Cocon Beveiliging

 

De beste terreinbeveiliging

Cocon Beveiliging Breda maakt altijd eerst een Quikscan van de terreinbeveiliging. Omdat onze medewerkers veel ervaring, kennis en inzicht hebben zullen zij snel zwakke punten in uw terreinbeveiliging kunnen detecteren. Tijdens de Quikscan zullen zij daarom al enkele tips kunnen geven. Vervolgens wordt een ontwerp uitgewerkt. Binnen één à twee dagen na de Quikscan zal Cocon Beveiliging contact met u opnemen en het ontwerp doorsturen. Als de opdracht wordt goed gekeurd kan Cocon Beveiliging Breda binnen enkele weken de buiten terreinbeveiliging komen installeren. Dit neemt slechts enkele dagen tijd in beslag.


Schrikdraadbeveiliging en camera’s

Voor terreinbeveiliging levert en installeert Cocon Beveiliging Breda doorgaans schrikdraadbeveiliging en beveiligingscamera’s. Met de terreinbeveiliging op het hekwerk wordt de indringer afgeschrikt en tegelijk wordt er vroegtijdig gedetecteerd dat er ongewenste bezoekers zijn. De hekwerkbeveiliging is namelijk zo uitgerust dat de meldkamer een seintje krijgt als het schrikdraad wordt aangeraakt. De meldkamer kan meekijken met de bewakingscamera’s en indien nodig er iemand op af sturen.

 

Onderhoud en service beveiligingssysteem 

Cocon Beveiliging Breda biedt verschillende service en onderhoud abonnementen aan voor beveiligingssystemen voor terreinbeveiliging. Groot onderhoud wordt eens per jaar uitgevoerd en is uiteraard zeer belangrijk. Zo kan Cocon Beveiliging zien of de buiten terreinbeveiliging nog voldoet aan de gestelde eisen en of er eventueel wijzigingen aan de beveiliging moeten worden door gevoerd. Er is een helpdesk die u 24/7 kunt bereiken met vragen over bijvoorbeeld storingen. Bij de meeste service abonnementen worden geen voorrijkosten gerekend.

Cocon Beveiliging in Breda

Cocon Beveiliging in Breda is een bedrijf met grote mate van betrokkenheid en gaat klantgericht te werk. We bieden u graag een totaal advies en denken met u mee. We zijn een BORG technisch beveiligingsbedrijf en installeren al 20 jaar hoogwaardige terreinbeveiliging systemen die voldoen aan de eisen van het Nationaal Centrum voor Preventie. Daarnaast blinken we uit in onze snelle en goede service. Maak snel een afspraak en ontdek wat we voor uw veiligheid kunnen betekenen!